Maça Girecek Olan Taraftarlarımıza Önemli Duyuru
Maça Girecek Olan Taraftarlarımıza Önemli Duyuru

Maça Girecek Olan Taraftarlarımıza Önemli Duyuru

STADYUM GİRİŞLERİ

1- TFF Yönetim Kurulu tarafından aksine bir karar alınmadığı sürece, Süper Lig, TFF 1.Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası 2021 – 2022 Sezonu müsabakalarında stadyum seyirci kapasitesinin % 50’si oranında ev sahibi takım seyircisi alınabilir. Müsabakalara misafir takım seyircisi alınmaz. Koltuklar bir dolu, bir boş olacak şekilde kullanılır. Protokol Tribünü, Basın Tribünü ve Localar tam kapasite ile kullanılabilir. HES sorgulamasına göre risk grubunda bulunan kişiler ile aşağıdaki koşulları sağlamayanlar stadyuma alınmaz.

2- T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen aşı takvimini (T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan aşılardan iki doz aşı olmak ya da Covid-19 hastalığını geçirmiş olup, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan aşılardan bir doz aşı olmak) tamamlamış kişiler ile daha önce Covid-19 salgın hastalığını geçirmiş kişiler stadyum tribünleri, locaları ve protokol tribünü ile basın tribününe aşağıdaki koşullarda girebilirler.

A) T.C. Sağlık Bakanlığı’nca belirlenen aşı takvimini tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren 180 gün süre ile; Covid-19 geçirmiş kişiler ise, izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile stadyuma girebilirler.

B)  TFF 1. Lig müsabakalarında seyircilerin stadyuma girişleri, HES entegrasyonu ile E-Bilet sistemi üzerinden alınan biletler ile yapılır. Bilet alacak kişilerin, HES kodu bilgilerine E-Bilet sistemi uygulayıcısının ulaşmasına onam vermesi gerekmektedir. Kişilere yönelik HES uygulama sorgulamaları seyirciler için EBilet sistemi üzerinden; protokol tribününe girecek kişiler için ise E-Bilet sistemi veya HES uygulaması üzerinden yapılacaktır.

Yukarı