Adanaspor’umuz 1-1 Eyüpspor (Maç sonucu)
Adanaspor’umuz 1-1 Eyüpspor (Maç sonucu)

Adanaspor’umuz 1-1 Eyüpspor (Maç sonucu)

Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında Adanaspor’umuz evinde oynadığı maçta Eyüpspor ile 1-1  berabere kaldı.

Maçtan dakikalar:

27. dakikada Eyüpspor’da ceza sahası sağ tarafında dışarı çıkmak üzere olan topu son çizgi üzerinde kontrol eden Cenk Ahmet, Roche tarafından formasından çekilerek durduruldu ve hakem penaltı noktasını gösterdi.

28. dakikada Eyüpspor’da penaltı vuruşunu kullanan Umut'un sol köşeye doğru yaptığı vuruşu Karacic direk dibinden çıkardı.

57. dakikada Cenk Ahmet'in pasıyla savunma arkasına sarkıp penaltı noktasında kaleciyle karşı karşıya kalan Pa Dibba sağ tarafındaki Umut'a pasını verdi. Tecrübeli golcünün sağ ayağıyla yerden yaptığı vuruşu Evren çizgiden çıkardı.

61. dakikada Adanaspor’umuzun hızlı hücumunda Tetteh'in pasıyla ceza sahası sol tarafında topla buluşan Roche'un yerden içeri çevirdiği topu savunma karşıladı. Seken topu altıpasın birkaç adım gerisinde tekrar kontrol eden genç savunmacı sağ ayağıyla uzak köşeye doğru düzgün bir vuruş yaparak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0.

71. dakikada Eyüpspor’da ceza yayındaki Oğulcan'ın ceza sahasına gönderdiği pasta Bennasser'den seken top altıpasta Sekidika'nın önünde kaldı. Nijeryalı oyuncunun gelişine sağ ayağıyla yaptığı vuruşu Karacic kurtardı. Seken topa altıpastaki Pa Dibba sol ayağıyla düzgün bir vuruş yaparak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-1.

90+1. dakikada Eyüpspor’da Sekidika'nın ceza sahasına doğru gönderdiği topu elle kesen takım kaptanımız Bennasser sarı kart gördü. Hakem orta alanda yaşanan ve avantaja bıraktığı pozisyonu da işaret ederek bir sarı kart daha gösterdi ve Bennasser ikinci sarıdan kırmızı kart ile oyundan atıldı. Yardımcı hakem ile konuştuktan sonra orta alanda müdahaleyi yapanın Bennasser değil Evren olduğunu öğrenen hakem kırmızı kartı iptal etti.

Yukarı