Ümraniyespor maçı hazırlıklarımız başladı
Ümraniyespor maçı hazırlıklarımız başladı

Ümraniyespor maçı hazırlıklarımız başladı

Adanaspor'umuz, Spor Toto 1.Lig’in 2.haftasında 17 Ağustos Cuma günü deplasmanda Ümraniyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Osman Yereşen Tesislerimizde bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktörümüz Cihat Arslan yöneti

OSMAN YEREŞEN ANTRENMAN GÜNLÜĞÜ | 12.08.2018 

 

Adanaspor'umuz, Spor Toto 1.Lig’in 2.haftasında 17 Ağustos Cuma günü deplasmanda Ümraniyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Osman Yereşen Tesislerimizde bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktörümüz Cihat Arslan yönetiminde saat 9.30’da başlayan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü.

Dün akşam oynanan Tetiş Yapı Elazığspor maçında oynayan futbolcularımız yenileme çalışması yaparak antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncularımız ise antrenmana ısınma ve koşu antrenmanıyla başladı. Daha sonra arttırma ve şut çalışması yapan takımımız bireysel çalışmalarla idmanı tamamladı.

Turuncu-beyazlı takımımız, Ümraniyespor maçının hazırlıklarını 13 Ağustos Pazartesi günü Osman Yereşen Tesislerimizde yapacağı antrenmanla sürdürecek.


Yukarı