TEMSA’DAN TAKIMIMIZA YENİ OTOBÜS
TEMSA’DAN TAKIMIMIZA YENİ OTOBÜS

TEMSA’DAN TAKIMIMIZA YENİ OTOBÜS

Adanaspor’umuz, takım otobüsü olarak TEMSA MARATON’u tercih etti.

Adanaspor’umuz, takım otobüsü olarak TEMSA MARATON’u tercih etti.

Temsa Showroom’unda, Adanaspor Yönetim Kurulu Başkanımız Bayram Akgül, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yönetim Kurulu üyelerimiz, teknik direktörümüz Levent Şahin, futbolcularımız ve TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik’in katılımıyla gerçekleştirilen törende, turuncu-beyazlı takımımıza “TEMSA MARATON” teslim edildi.

Yapılan törende konuşma yapan Başkanımız Bayram Akgül,” Türkiye’nin köklü firmalarından TEMSA’nın bu güzel jesti beni çok mutlu etti. Burada gece gündüz çalışan emek veren işçi kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye ve TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik’e teşekkür ederim. İnşallah bu otobüs bize uğur getirir. Adanaspor camiasına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik ise Adanaspor’a yakışır bir otobüs hazırladıklarını ifade etti. Çelik,” Adanaspor Türkiye’nin en önemli takımlarından birisidir. Bu otobüsün Adanaspor'a çok yakışacağını düşünüyoruz. Anlaşmanın hayırlı olmasını diliyoruz. Adanaspor’a başarılar diliyoruz " diye konuştu.

Adana Büyük Şehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü; “Adana’nın köklü takımlarından Adanaspor’a yakışır bir otobüs yapılmıştır. Umarım Temsa Maraton turuncu-beyazlı takımımıza şans getirir. Emeği geçen işçi kardeşlerimizin ellerine sağlık.” dedi

Yukarı