Takımımız Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamladı
Takımımız Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamladı

Takımımız Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamladı

ANTRENMAN GÜNLÜĞÜ | 02.04.2017


Süper Lig’in 26.haftasında yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Adanaspor'umuz, bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenman ile hazırlıklarını noktaladı ve maç saatini beklemeye başladı.


Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri’nde Teknik Direktörümüz Levent Şahin yönetiminde gerçekleşen antrenmanda turuncu-beyazlı takımımız ter idmanı yaptı. Antrenman saat 16:30'da başladı ve 1 saat sürdü.


Bu antrenmanla Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadyumu’nda yarın saat 20:00'da başlayacak Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamlayan takımımız, konakladığı otelde kapma girdi ve maç saatini beklemeye başladı.

 

Öte yandan geçtiğimiz hafta oynanan Akhisar Belediyespor maçında sarı kart gören futbolcumuz Ronei Gleison cezalı duruma düştü. Ligde 4.sarı kartını gören Ronei, yarın deplasmanda oynanacak olan Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

 

Karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek

 

Karşılaşmayı Ankara bölgesinden Yaşar Kemal Uğurlu yönetirken yardımcılıklarını ise Ankara bölgesinden Serkan Olguncan ve Ankara bölgesinden Serkan Çimen yapacak. beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak olan mücadelenin dördüncü hakemi ise Trabzon bölgesinden Bülent Birincioğlu olacak.

 

 

Yukarı