Kamuoyuna Duyuru
Kamuoyuna Duyuru

Kamuoyuna Duyuru

27.7.2017 tarihinde bir internet haber sitesinde “Bayram Akgül Hakkında Suç Duyurusu...” başlığı altında “Adanaspor Anonim Şirketi Başkanı Bayram Akgül hakkında sahtecilik ve dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu.

Brezilyalı futbolcu Edgar Da Silva'nın avukatı Sezgin Güraslan, müvekkilinin imzasının taklit edilmek suretiyle kulübüyle ilişkisinin kesildiğini, bunun da Bayram Akgül tarafından gerçekleştirildiğini ileri sürerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu..

Avukat Guraslan, müvekkilinin böyle bir imzayı kesinlikle atmadığını öne sürerek sorumlular hakkında yasal işlemin yapılmasını istedi. İşte Adana'yı hatta Türkiye'yi sarsacak şok belgeler” ifadesine yer verilmiş ve ekinde bir şikayet dilekçesine yer verilmiştir.

Dilekçede bir yandan ilgili imzanın Bayram Akgül’e ait olmadığı ileri sürülürken bir yandan da Bayram Akgül suçlanmaktadır. Bu durumun garabeti bir yana söz konusu belgedeki imza Kulüp yetkilisine diğer imza da Edgar Bruna Da Silva’nın kendisine aittir.

Ayrıca, noter huzurunda imzalanmış bir belgenin Edgar Bruna Da Silva’ya ait olmadığının iddia edilmesini de kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Yetkili makamların uzman kişi veya kurumlara yaptıracağı incelemelerle bu beyanlarımızın doğruluğu teyit edilecektir. Bu konuda en ufak bir şüphemiz bulunmamaktadır.

Yapılmak istenen Kulübümüz ve Bayram Akgül hakkında olumsuz kamuoyu algısı oluşturmak, itibarımızı zedelemektedir . Bunların yegane sebebi de haksız kazanç elde etmek isteğidir.

Kulübümüz ve Bayram Akgül mevzuata ve etik kurallara aykırı kaynağı ve amacı belli bu girişim hakkında cezai ve hukuki tüm yasal başvurularda bulunacaktır.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla arz ederiz.

Adanaspor A.Ş.


Yukarı