CEM HALLAÇELİ: “Adana’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz”
CEM HALLAÇELİ: “Adana’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz”

CEM HALLAÇELİ: “Adana’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz”

U17 Takımımız, 11 Mart’ta Play-Off mücadelesinde Adana Demirspor’u 1-0 mağlup etmiş ‘Türkiye Şampiyonası’na katılmayı hak kazanmıştı. U17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları 31 Mart’ta oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Kuralar 29 Mart Çarşamba günü çekilecek.

75 ilden 124 takımın katılımıyla 22 grup merkezinde oynanacak 1. kademe aşamasında;  6'şar takımlı 15 grupta maçlar 31 Mart-3 Nisan 2017 tarihlerinde, 4'er takımlı 4 grupta ise maçlar 1-3 Nisan 2017 tarihlerinde oynanacak.

İstanbul, Tekirdağ (Çorlu), Bursa, Düzce, Çanakkale, Bilecik, Eskişehir, Manisa, Muğla, Denizli, Konya, Zonguldak, Bartın, Nevşehir, Yozgat, Tokat, Giresun, Artvin, Gaziantep, Adıyaman, Malatya ve Bingöl grup merkezlerinde oynanacak 1. kademe müsabakaları sonunda grup birincileri 2. kademeye yükselecek. 22 takımın katılımı ile 4 grup merkezinde oynanacak 2. kademe maçları sonunda gruplarında ilk sırada yer alacak 4 takım final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

CEM HALLAÇELİ: “Adana’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz”

U17 Takımımızın Teknik Sorumlusu Cem Hallaçeli 31 Mart’ta başlayacak olan turnuvaya sıkı bir şekilde hazırlandıklarını ifade etti. Teknik Sorumlu Cem Hallaçeli; “ Türkiye’nin en önemli takımları bu turnuvada mücadele edecek. Takımızda çok hırslı ve istekli oyuncularımız var. Bu turnuvada Adana’yı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Tek hedefimiz Türkiye futboluna Adanaspor çatısı altında yetişmiş temiz futbol ahlaklı oyuncular çıkartmak. Oyuncularım Türkiye Şampiyonası’nda Adana’yı gururla temsil edecekler” dedi.  

Yukarı