B.B Erzurumspor maçı hazırlıklarımızı tamamladık
B.B Erzurumspor maçı hazırlıklarımızı tamamladık

B.B Erzurumspor maçı hazırlıklarımızı tamamladık

TFF 1.Lig’in 7. haftasında 1 Ekim Pazar günü saat 18:00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacak olan Adanaspor'umuz, bugün akşam saatlerinde Osman Yereşen Tesislerimizde yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıkları

OSMAN YEREŞEN GÜNLÜĞÜ | 30.09.2017

TFF 1.Lig’in 7. haftasında 1 Ekim Pazar günü saat 18:00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacak olan Adanaspor'umuz, bugün akşam saatlerinde Osman Yereşen Tesislerimizde yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktörümüz Kemal Kılıç yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Daha sonra 2 gruba ayrılan futbolcular kontrol pas çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde orta ve şut çalışması yapan Turuncu-Beyazlı takım, 1 saat 15 dakika süren antrenman ardından taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Turuncu-Beyazlı takımımız, Osman Yereşen Tesislerimizde kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.

Yarın oynanacak mücadelede sarı kart cezalısı olan 3 futbolcumuz forma giyemeyecek. Bu futbolcularımız Renan Diniz, Vinicius Santos Silva ve Bekir Yılmaz.

Yukarı