ANTRENMAN GÜNLÜĞÜ | 29.03.2017
ANTRENMAN GÜNLÜĞÜ | 29.03.2017

ANTRENMAN GÜNLÜĞÜ | 29.03.2017

OSMAN YEREŞEN ANTRENMAN GÜNLÜĞÜ | 29.03.2017

Adanaspor'umuz, Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Osman Yereşen Tesislerimizde Teknik Direktörümüz Levent Şahin yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 18.45’de başladı ve 1 saat sürdü.

Antrenman ısınma hareketleriyle çalışması ile başladı. Daha sonra ikişerli gruplara ayrılan turuncu-beyazlı futbolcularımız kuvvet çalışması yaptı.  Antrenmanın ana bölümünde dar alan oyun oynayan Adanaspor'umuz, son bölümde ise taktik oyun ile antrenmanı noktaladı.

Turuncu-beyazlı takımımız, hazırlıklarını 30 Mart Perşembe günü Osman Yereşen Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

Antrenörümüz Ersin Aka’ya Doğum Günü Sürprizi


Antrenmanın ardından Yardımcı Antrenörümüz Ersin Aka için doğum günü kutlaması yapıldı. Turuncu beyazlı takımımızın Yardımcı Antrenörü Ersin Aka 39’uncu yaş gününü oyuncularımız ve teknik ekibimizle beraber kutladı. Osman Yereşen Tesislerimizde  antrenman bitiminde organize edilen sürpriz doğum günü kutlaması karşısında çok mutlu olan Aka, pastadaki mumları üfleyerek oyuncuların tebriklerini kabul etti. Aka oyunculara ve teknik heyete  bu kutlamayı hazırladıkları için teşekkür etti.

Yukarı