Ahmet Dereli gol atınca, Adanaspor kaybetmiyor
Ahmet Dereli gol atınca, Adanaspor kaybetmiyor

Ahmet Dereli gol atınca, Adanaspor kaybetmiyor

Berlin doğumlu Türk futbolcucumuz Ahmet Dereli,  Adanaspor kariyerinde  gol atma başarısı gösterdiği  karşılaşmalarda  takımımız sahadan galibiyetle ayrıldı.

2012 yılında kadromuza katılan gurbetçi oyuncumuz Ahmet Dereli Adanaspor formasıyla ilk  lig golünü 2013-2014 sezonunda  5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan Gaziantep B.Ş. Belediye Spor’a atarken bu maçta Adanaspor'umuz sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Geldiği ilk günden bu yana performansını arttırarak kariyerine devam eden Ahmet Dereli attığı kritik gollerle de adından söz ettirmeyi başarırken, kendisiyle ilgili başka bir istatistik daha ortaya çıktı.

25 yaşındaki hücum oyuncumuz Turuncu- Beyazlı forma altında gol atma başarısı gösterdiği 11 karşılaşmada Adanaspor'umuz sahadan galibiyetle ayrıldı.

Ahmet Dereli’nin gol attığı karşılaşmalarda Adanaspor'umuz  puan kaybı yaşamazken, bu sezon ilk gölünü  Karyesispor ‘a karşı atan Dereli, takımımızın galibiyetinde önemli rol oynadı.

Spor Toto Süper Lig’in 25. hafta Akhisar Belediye Gençlik ve Spor karşısında  takımımızın galibiyet gölünü kazandıran Ahmet Dereli Adanaspor formasıyla attığı 11. golüne ulaşarak  takımı için önemli bir 3 puan kazandırdı.

25 yaşındaki genç forvet oyuncumuz Ahmet Dereli, performansı hakkında açıklamalarda bulundu. Dereli, “ Benim için gurur verici bir şey. Her oyuncu takımına katkıda bulunmak ister. Adanaspor’da uzun yıllardır futbol hayatımı devam ettiriyorum. Burada çok iyi arkadaşlıklar ve dostluklar edindim. Bu yıl takımıma elimden gelen her şeyi vermek istiyorum. Lig’e iyi başlamadık. Ama daha hiç bitmiş değil. Akhisar Belediyespor maçıyla seri yapıp Adanaspor’u hak ettiği yerlere getireceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Yukarı