Afjet Afyonspor maçı hazırlıklarımız başladı
Afjet Afyonspor maçı hazırlıklarımız başladı

Afjet Afyonspor maçı hazırlıklarımız başladı

Spor Toto 1.Lig’in 20. haftasında 3 Şubat Pazar günü saat 16.00’da Zafer Stadyumunda Afjet Afyonspor ile karşılaşacak olan Adanaspor'umuz, bu maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla başladı.

Osman Yereşen Raporu | 30.01.2019

Spor Toto 1.Lig’in 20. haftasında 3 Şubat Pazar günü saat 16.00’da Zafer Stadyumunda Afjet Afyonspor ile karşılaşacak olan Adanaspor'umuz, bu maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla başladı.

Osman Yereşen Tesislerimizde Teknik Direktörümüz Coşkun Demirbakan yönetiminde gerçekleşen antrenman, 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde dar alanda çift kale maç yapan Adanapor'umuz, açma germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı.

Turuncu-beyazlı takımımız, Afjet Afyonspor maçının hazırlıklarını 31 Ocak Perşembe günü Osman Yereşen Tesislerimizde yapacağı antrenmanla devam edecek.

Öte yandan altyapı okullarında futbol oynayan öğrencilerimiz antrenmanımızı ziyaret ederek futbolcularımızla bir araya geldi. 

Ak Parti Adana Milletvekili Ahmet Zembilci bugünkü antrenmanımızı ziyaret etti. Futbolcularımıza baklava ikramında bulunan Zembilci, haftasonu oynanacak olan Afjet Afyonspor maçında takımımıza başarılar diledi.

Yukarı