Adanaspor’umuz derbide farkındalık yaratacak
Adanaspor’umuz derbide farkındalık yaratacak

Adanaspor’umuz derbide farkındalık yaratacak

Yarın oynanacak Adanaspor – Adana Demirspor müsabakasında kulübümüz Türkiye Sağırlar Milli Federasyonu ve Altıneller İlkokulu ile birlikte ortak farkındalık projesine imza atacak.

Yarın oynanacak Adanaspor – Adana Demirspor müsabakasında  kulübümüz Türkiye Sağırlar Milli Federasyonu ve Altıneller İlkokulu ile birlikte ortak farkındalık projesine imza atacak.

Karşılaşma öncesi  yaşları 8-10 arası değişen Altıneller İlkokulu öğrencileri üzerlerinde Adanaspor forması ile müsabaka öncesi okunacak İstiklal Marşımızı işaret diliyle okuyacaklar.

Bu bağlam konuşan Kulübümüz Başkanı Bayram AKGÜL, ‘’Yaklaşan Dünya Engelliler Haftası sebebiyle yapılacak olan farkındalık  projesi Türkiye’de ilk olacak. Bu proje de Adanaspor’un öncülük etmesi de kulübümüze yakışan bir davranış oldu. Umarım amacına ulaşır ve Engelli bireylerimize bir nebze olsun faydamız dokunur ve proje amacına ulaşır. Türkiye Sağırlar Milli Federasyonuna  ve Altıneller İlkokuluna emeklerinden dolayı  teşekkür ederim’’ dedi.

Öte yandan  Projenin başlamasına vesilen olan Altıneller Okulları Yönetim Kurulu Üyesi   Hakan Şahin, Adanaspor ile böylesi önemli bir projeye imza atmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, “Bu duyarlı davranışından ötürü  başta Adanaspor Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Akgül’e , Futbol Federasyonumuza , ve Türkiye Sağırlar Milli Federasyonu’na teşekkür ederim’’ diye konuştu.

Yukarı